O nama

Tko smo?

Tvrtka Legadema potpisala je 01.01.2020. ugovor o distribuciji La Venezia premium sladoleda i ilprimo-one shot koncepta za Hrvatsku – Bosnu i Hercegovinu – Srbiju

La Venezia – strast prema sladoledu i desertima

Od 1938. godine La Venezia proizvodi svoj sladoled po jedinstvenoj, obiteljskoj recepturi. Već 80 godina i tri generacije La Venezia je obiteljska tvrtka, vođena strašću da svojim kupcima omogući uživanje u visokokvalitetnom i ukusnom sladoledu. Naša vizija se bazira na kvaliteti i sigurnosti za naše kupce, zaposlenike i partnere, te odgovornom odnosu prema okolišu.

Radeći s naše lokacije u Beuningenu, dostavljamo vrhunski sladoled i bavarois u hotele, restorane, kafiće, fitness centre i firme putem naših distributera. Obiteljska tradicija, prvoklasni mliječni proizvodi i ultra svježe voće kombinirani su u jedno – La Venezia premium brand sladoleda.

Kvaliteta

U La Venezia se sve zasniva na kvaliteti i tradicionalnim receptima, za koje već 80 godina biramo samo najkvalitetnije sastojke. To je ono što čini razliku!

Ponosimo se činjenicom da smo dugogodišnji poslodavac naših zaposlenika, koji su ključni za našu kvalitetu i stručnost. Zahvaljujući njima te našem najmodernijem proizvodnom procesu i partnerima distributerima, osiguravamo našim kupcima i potrošačima uživanje u vrhunskom premium sladoledu.

Izvrsna usluga

Jedinstvena La Venezia & Legadema usluga je vrlo fleksibilna prema vašim potrebama. Na raspolaganju vam je širok izbor proizvoda, a u slučaju potrebe, spremni smo brzo reagirati i omogućiti vam novi ili dodatni pogon samo za vas. Vrhunski proizvod i jedinstvena, pravovremena isporuka osigurat će kvalitetu kakvoj težite.

Tvrtke La Venezia & Legadema spremne su za suradnju s vama!