O nama

Tko smo

Tvrtka Legadema sa 01.01.2020 godine potpisla je ugovor o distribuciji La Venezia sladoleda i ilprimo-oneshot koncepta za Hrvatsku – Bosnu i Hercegovinu – Srbiju

La Venezia – strast prema sladoledu i desertima

Od 1938. godine, La Venezia proizvodi svoj sladoled, gotovo 80 godina. Već tri generacije La Venezia je obiteljska tvrtka vođena strašću kako bi kupci uživaju u visokokvalitetnom ukusnom sladoledu. Naše vizija se bazira na kvaliteti, i sigurnosti za naše kupce,zaposlenike, odnosu prema okolišu.

Radeći s naše lokacije u Beuningenu, dostavljamo najbolji sladoled i bavarois u hotele, restorane i kafiće, fitness centre, firme  putem distributera. Obiteljska tradicija, prvoklasni mliječni proizvodi i ultra svježe voće kombinirani su u jedno . La Venezia premium brand sladoleda.

Kvaliteta

U La Venezia sve se odnosi na kvalitetu. To je ono što čini razliku! Naša kvaliteta počinje s tradicijom i receptima. iramo samo najbolje sastojke već 80 godina .

Ponosimo se činjenicom da smo dugogodišnji poslodavac većini naših zaposlenika. Zaposlenici su ključani za našu kvalitetu i stručnost. Zajedno s našim najmodernijim proizvodnim procesom i našim logističkim partnerima, distributerima, osiguravamo našim kupcima i potrošačima uživanje u konzumiranju sladoleda

Izvrsna usluga

La Venezia & Legadema vrlo su fleksibilni u svojim uslugama. Na raspolaganju imamo širok izbor proizvoda. U slučaju pojave potrebe, brzo možemo dogovoriti dodatni ili novi pogon za vas.. Oni će osigurati pravovremenu isporuku proizvoda koji su vam potrebni. U La Venezia i tvrtki Legadema spremni smo za suradnju s Vama, sada i u budućnosti!