Okusi

Autentični premium sladoled

Okusite 80-godišnju tradiciju i puni kremasti okus, svježe voće, vrhunske orahe, čokoladu i još mnogo toga. Talijanskim  sladoledom- La Venezia otvorila je svoja vrata 1938. Sladoled koji danas pojedinačno dijelimo i pakiramo za vas iste je kvalitete, autentični talijanski sladoled kao i tada. Možete kušati ovu baštinu u našem sladoledu Il Primo, sorbetu i smrznutom jogurtu. Autentični sladoled, stvoren sa strašću, dostupan u 15 okusa.

Sladoled Sorbet

Isprobajte naš iskreni i autentični talijanski sorbet napravljen sa 100% prirodnim bojama i aromama. Osnova Il Primo® Premium Sorbeta je čista, a možete kušati i svježe voće. Dodaju se komadići voća za još intenzivniji osjećaj okusa.

Jednako ukusno: Il Primo® Premium Sorbet je veganski i potpuno bez laktoze i glutena. Jednostavno najbolji u svojoj klasi. Mi to s razlogom nazivamo Premium Sorbet!

Premium sorbet okusi:

Limun

Crni ribizil

Marakuja

Sladoled

Il Primo® Premium sladoled je pravi, tradicionalni talijanski sladoled. Il Primo® Premium sladoled izdvaja se od ostalih vrhunskih sladoleda svojom kvalitetom i atraktivnom cijenom. Il Primo® Premium sladoled priprema se sa 100% prirodnim bojama i aromama,  okusima  bez glutena.

Okusi Premium sladoleda:

Slana Karamela

Jagoda

Vanilija s komadićima čokoladnog Brownia

Čokolada s komadićima čokolade

Vanilija

Cappuccino

Pistacije

Smrznuti jogurt

Jednako toliko uživanja, bez krivnje. Sladoled od smrznutog jogurta priprema se koristeći pravi, tangi-svježi jogurt. Lakši je od uobičajenog sladoleda, ali sigurno nije lakši po ukusu

Otkrijte kompletan asortiman svježih smrznutih jogurta:

Mango & Marakuja

Šumsko voće

Prirodni okus jogurta