Okusi

Autentični premium sladoled

Okusite 80 godina tradicije i ljubavi prema sladoledu. Vrhunska kvaliteta postiže se spajanjem savršeno svježeg voća i visokokvalitetnih dodataka, poput orašastih plodova i čokolade. La Venezia je prvi put otvorila svoja vrata davne 1938. godine. Već 3 generacije, ova obiteljska tvrtka unaprjeđuje proces pripreme i distribucije sladoleda i njeguje originalnu, tradicionalnu recepturu. Okusite našu tradiciju u Il Primo sladoledu, sorbetu i smrznutom jogurtu.
Il Primo premium sladoled pripremljen s ljubavlju i dostupan u 15 različitih okusa.

Premium Sorbet

Isprobajte naš autentični talijanski sorbet, pripremljen sa 100% prirodnim aromama. Osnova našeg Il Primo Premium Sorbeta je potpuno čista, a za poseban užitak i intenzivan okus dodali smo komadiće svježeg voća. Il Primo Premium Sorbet je veganski i potpuno bez laktoze i glutena.

Visokokvalitetni sastojci i pažljiva, tradicionalna priprema razlog su da ga nazivamo Premium Sorbet. Isprobajte i uvjerite se zašto je naš sorbet najbolji u svojoj klasi!

Premium sorbet okusi:

Limun

Crni ribizil

Marakuja

Premium Sladoled

Il Primo Premium Sladoled je autentični, tradicionalni talijanski sladoled. Ovaj sladoled se, od drugih vrhunskih sladoleda, izdvaja svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom.
Il Primo Premium Sladoled pripremljen je od 100% prirodnih aroma i bez glutena.

Okusi Premium sladoleda:

Slana Karamela

Jagoda

Vanilija s komadićima čokoladnog Brownia

Čokolada s komadićima čokolade

Vanilija

Cappuccino

Pistacije

Premium smrznuti jogurt

Smrznuti jogurt pripremljen je od svježeg jogurta punog okusa i prirodnih aroma. Lakši je od sladoleda, ali jednako snažnog i harmoničnog okusa. Idealan je za sve ljubitelje sladoleda, koji paze na savjestan unos kalorija, jer eliminira osjećaj krivnje, a pruža jednako puno zadovoljstva.

Otkrijte kompletan asortiman svježih smrznutih jogurta:

Mango & Marakuja

Šumsko voće

Prirodni okus jogurta