Il Primo OneShot® Dispenzer

Vrhunska kvaliteta za sve, nadohvat ruke

Uspješan koncept: autentični sladoled u praktičnom pakiranju i pripremljen s super praktičnim dozatorom.

Postoje dva dozatora koja se koriste za optimalnu higijenu, svježinu i vrhunski užitak sladoleda.

Dozator Il Primo OneShot® 7 OS7

Posluživanje ukusnog sladoleda nikad nije bilo tako jednostavno … Jednostavno priključite i krenite! Nema kompliciranog postavljanja. Samo uključite uređaj u utičnicu od 90 V ili 250 V, sjednite i ostavite da OneShot  radi za vas! OS7 je ekonomičniji od standardne 100-Watne žarulje.

Izvadite svoju omiljenu aromu Il Primo OneShot iz zamrzivača, uklonite zaštitnu naljepnicu i stavite je u OS7 aparat. Pritisnite gumb za start i za samo nekoliko sekundi vaš ukusni talijanski sladoled ili smrznuti jogurt spreman je za konzumaciju!

Dozator Il Primo OneShot® 8 OS8

Bilo da tražite oblik, funkciju ili dizajn: OS 8 je najsofisticiraniji aparat – dozator za sladoled i  smrznuti jogurta ikad napravljen, OS8 tvrtke Il Primo OneShot ima sve.

OS8 kombinira fleksibilnost i učinkovitost. I ne bi trebalo čuditi da je OS8 energetski najučinkovitiji aparat – dozator za sladoled na svijetu i smrznuti jogurt. OS8 će sadržavati zvijezde na vašim prodajnim displejima. Štoviše, OS8 je još ekonomičniji za rad od standardne 100-vatne žarulje. Uređaj troši energiju samo kada istiskuje sladoled ili smrznuti jogurt. Bez napora istiskuje 240 porcija na sat. Kušajte ga kako biste vjerovali: ukusan svježi sladoled plus sve tehničke i financijske koristi. To je ono za što OS8 je, najučinkovitiji aparat u svakom pogledu.

7 koraka do praktičnosti – Il Primo OneShot: smrznuta umjetnost

Posluživanje ukusnog sladoleda nikad nije bilo tako jednostavna … zahvaljujući OneShot aparatu -dozatoru. Samo uključite uređaj u utičnicu od 90 V ili 250 V, sjednite  i ostavite da OneShot odradi posao za vas! Izvadite svoju omiljenu aromu Il Primo OneShot iz zamrzivača, uklonite zaštitnu naljepnicu i stavite kapicu u OneShor aparat. Pritisnite gumb za start i za samo nekoliko sekundi vaš ukusni talijanski sladoled ili smrznuti jogurt spreman je za konzumaciju!

Zamrzivači za idealnu temperaturu pripreme

Temperatura sladoleda izuzetno je važna za postizanje maksimalne kvalitete. Sladoled se mogu čuvati na oko -10 do -24 Celzijevih stupnjeva. Spremni su za upotrebu u OS aparatu – dozatoru kada dosegnu -16 Celzijevih stupnjeva. Temperatura sladoleda je važna kako bi se postigla optimalna kvaliteta. Rok trajanja je 2 godine na > -18 ° C. Sladoled se mora skladištiti na -16 ° C  na prodajnom mjestu. Preporučujemo stolni zamrzivač Gram F210, vrhunsku A-etiketu.

Kliknite na www.gramcommerce.com ili nas pitajte za više informacija.

Ovi zamrzivači su posebno dizajnirani. Čvrsti, ekonomični, profesionalni. Odaberite između tri vrste zamrzivača